duminică, 18 mai 2008

Studiu amanuntit asupra mutantilor!!!

Datorita incalzirii globale s-a produs un eveniment tragic, s-a eliberat in atmosfera un virus (strutzococcus maladis) daunator omenirii ce afecteaza in special creierul, deformandu-l, iar poadoaba capilara sufera modificari drastice ... acest virus a aparut si in Romania!!! Pe parcursul urmatorului experiment am gasit un specimen ce a fost infectat de acest virus ... l-am numit Strutzi

Dupa cum puteti observa in fotografia de mai sus ... acest biet mamifer lipsit de aparare a fost lovit din plin de acest virus cumplit. Parul deja incepe sa sufere transformari drastice, mamiferul aflandu-se in primul stagiu al bolii, la care daca nu se intervine la timp se cronicizeaza..... uimitor!
Din pacate .... nimeni inca nu a gasit un antidot, virusul a intrat in etapa finala incepand sa atace creierul ... parul sau fiind complet transformat ..... uimitor!!La fix 2 saptamani dupa ce a intrat in contact cu virusul, Struti a inceput sa delireze...... uimitor!!!
Daca specimenul infestat nu este bagat intr-o carantina ... virusul se poate raspindi foarte usor prin atmosfera fiind foarte contagios ... observam cum Struti a infectat inca 2 masculi .... uimitor!!!
Interesant este faptul ca oamenii struti dezvolta o afectivitate deosebita fata de acelasi sex .... uimitor!!!
Dupa cum puteti observa majoritatea oamenilor struti practica un sport aparte numit Parkour ... dar ei nu prea stiu ca strutii nu pot zbura ... iar daca se sperie n-au unde sa bage capul in pamant ..... de aceea recomandat sa se amenajeze amplasamente speciale pentru aceste animale sa nu se raneasca.
Observand ca metoda clasica de a sari nu da roade ... au trecut la tehnici spirituale ... trebuie sa ai ganduri curate sa te poti inalta cu sufletul ... iar daca ati fost atenti pe parcursul acestui articol va rog sa va amintiti ca virusul afecteaza in special creierul ... si fiindca nu prea au multe ganduri au ocazia de a se intalnta foarte usor.... uimitor!!!

Daca aveti informatii in plus despre aceste mamifere aflate in pericol de la prea multa incredere de sine si sictir va puteti exprima opinia comentand.

Enjoy cockalars.blogspot.com

Un comentariu:

Mihaela spunea...

nu as numi acest rezultat drept efect al "increderii in sine" cum spui...desi nu ar fi exclus...lumea e plina de astfel de specimene, care se inmultesc exponential si care scad simtitor valoarea societatii. emokizii astia sunt fiinte extrem de complexate, deraiate emotional, iar manifestarile lor "socante" cu freze stil "strut", conversi, pierce-uri etc. reprezinta felul lor de a'si depasi inadaptarea lor sociala..ei cred ca se integreaza, cand, de fapt, sunt in raspar cu tot ceea ce inseamna valoare si respect...ar trebui sa ii educe cineva...:D

Reprezint Moldova in recensamantul Bloggerilor